Thuis

ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd

1 2 3 4 5
ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : LIFEPACK
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%

Is Plastic Co. van Zhejianglifepack, Ltd een professionele fabriek productiehoogte - kwaliteit plastic kosmetische verpakking met een installatie van meer dan 8000 vierkante meters. De fabriek heeft een superieure plaats en een geschikt vervoer. Het bepaalt van in het Noordoosten van Shangyu-district, Shaoxing-Stad, Zhejiang Prov de plaats. dichtbij de havens van Ningbo en van Shanghai, die enkel over 5kms van CBD en over 15kms van Jiashao-Brug zijn.

 

 

De productielijnen concentreren zich hoofdzakelijk op roomkruiken, lotionflessen, kussengevallen, geurbestrijdende stokken en diverse die soorten schoonheidsschoonheidsmiddelen en de reeksen van de huidzorg met stofvrije workshops worden uitgerust, auto-behandelt verpakkende lijnen, premie high-tech productiefaciliteiten en een team van technologie R&D. De fabriek is in de bekwaamheid van integreert de dienstsysteem met vormontwerp en vervaardigend, silkscreen de injectie, UVdeklaag, vacuümplateren, druk, heet-stempelt en het ultrasone verzegelen. De producten worden uitgevoerd in talrijke hoeveelheden wereldwijd hoofdzakelijk aan westelijke landen, Japan en Zuidkoreaan met jaarlijks outputplan van meer dan 200.000.000 reeksen.

 

 

Een geavanceerd professioneel beheersysteem wordt uitgevoerd door het bedrijf met verzekering van ISO9001-kwaliteit en de internationale CSR certificatie van SA8000 die het leveringsbedrijf tussen beroemde internationale schoonheidsmiddelengroepen en Lifepack versterken.

 

 

 

Contactgegevens
ZheJiang lifepack plastic co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Shen

Tel.: 86-575-82312858

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)